Edin.bg»Избрани Колекции»Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шарено месно рагуВ тиган сгорещете 2 с.л. олио и запържете ситно нарязания лук и настърганите на едро ренде моркови и картофи.
Добавете каймата и пържете, докато...
Лесно телешко рагу
Почистваме филето, нарязваме го на 2-3 парчета и го запържваме в загрятата мазнина до равномерно зачервяване. Добавяме нарязания на филийки лук, а...
Рагу със зелеви листа
Много лесно и вкусно ястие, което е чудесно за по-топлите месеци от годината.
Подбират се свежи зелеви листа, които се попарват до омекване в...
Говеждо рагу със зарзават
Загрейте половината масло и запържете до омекване ситно нарязания лук.
Прибавете към него месото, нарязано на малки късове и оставете да се задушава...
Супа от свинско рагу
Свинското рагу се слага в тенджера под налягане, напълнена с леко подсолена вода.
Преди да заври, се отпенва, и тогава се затваря с капак херметически...
Картофена яхния с рагу
Загрейте олиото в тенджера и задушете рагуто с малко вода.
Когато месото промени цвета си, добавете нарязаните на по-едро картофи.
Поръсете...
Селска бобена гозба с рагу
Накисваме за една нощ боб за готвене, изплакваме го и го слагаме в гювеч.
Прибавяме и останалите продукти - нарязани лук, морков, олио, сол и...
Рагу от говеждо месо по израелски
Говеждото се нарязва на парчета и се запържва в тенджера с мазнината заедно със ситно нарязаните лук и чесън.
Запръжката се поръсва със захар,...
Постно рагу от печурки с пресен лук
Нарежете зеления лук и го задушете в зехтина. Добавете чесъна и гответе още 1-2 минути.
Прибавете нарязаните гъби и поръсете със сол и черен пипер...
Бавно готвено свинско с картофи и джоджен в крок-пот
Загрейте малко мазнина в подходящ съд и запържете за кратко свинското рагу.
Прехвърлете го в съда на крок пота.
Обелете и нарежете на по-големи...
Класическо свинско със зеле в тенджера
Свинското рагу се разделя на по-малки парчета и слага в тенджера с мазнина и малко вода за да се задуши. След като побелее се прибавя нарязаният на...
Шарен боб в Crok-Pot
Измийте и накиснете боба в студена вода за една нощ.
На следващия ден залейте боба с нова вода и сложете на огъня.
Щом вода кипне, свалете...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: