Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рагу

Рагу

Разгледай всички 14 подбрани съвети относно рагу в Edin.bg.
Шарено месно рагуШарено месно рагуВ тиган сгорещете 2 с.л. олио и запържете ситно нарязания лук и настърганите на едро ренде моркови и картофи. Добавете каймата и пържете, докато...
Лесно телешко рагуЛесно телешко рагу
Почистваме филето, нарязваме го на 2-3 парчета и го запържваме в загрятата мазнина до равномерно зачервяване. Добавяме нарязания на филийки лук, а...
Рагу със зелеви листаРагу със зелеви листа
Много лесно и вкусно ястие, което е чудесно за по-топлите месеци от годината. Подбират се свежи зелеви листа, които се попарват до омекване в...
Говеждо рагу със зарзаватГовеждо рагу със зарзават
Загрейте половината масло и запържете до омекване ситно нарязания лук. Прибавете към него месото, нарязано на малки късове и оставете да се задушава...
Супа от свинско рагуСупа от свинско рагу
Свинското рагу се слага в тенджера под налягане, напълнена с леко подсолена вода. Преди да заври, се отпенва, и тогава се затваря с капак херметически...
Картофена яхния с рагуКартофена яхния с рагу
Загрейте олиото в тенджера и задушете рагуто с малко вода. Когато месото промени цвета си, добавете нарязаните на по-едро картофи. Поръсете...
Селска бобена гозба с рагуСелска бобена гозба с рагу
Накисваме за една нощ боб за готвене, изплакваме го и го слагаме в гювеч. Прибавяме и останалите продукти - нарязани лук, морков, олио, сол и...
Рагу от говеждо месо по израелскиРагу от говеждо месо по израелски
Говеждото се нарязва на парчета и се запържва в тенджера с мазнината заедно със ситно нарязаните лук и чесън. Запръжката се поръсва със захар,...
Постно рагу от печурки с пресен лукПостно рагу от печурки с пресен лук
Нарежете зеления лук и го задушете в зехтина. Добавете чесъна и гответе още 1-2 минути. Прибавете нарязаните гъби и поръсете със сол и черен пипер...
Бавно готвено свинско с картофи и джоджен в крок-потБавно готвено свинско с картофи и джоджен в крок-пот
Загрейте малко мазнина в подходящ съд и запържете за кратко свинското рагу. Прехвърлете го в съда на крок пота. Обелете и нарежете на по-големи...
Класическо свинско със зеле в тенджераКласическо свинско със зеле в тенджера
Свинското рагу се разделя на по-малки парчета и слага в тенджера с мазнина и малко вода за да се задуши. След като побелее се прибавя нарязаният на...
Шарен боб в Crok-PotШарен боб в Crok-Pot
Измийте и накиснете боба в студена вода за една нощ. На следващия ден залейте боба с нова вода и сложете на огъня. Щом вода кипне, свалете...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: