Edin.bg»Избрани Колекции»Рагу


Загрейте половината масло и запържете до омекване ситно нарязания лук.
Прибавете към него месото, нарязано на малки късове и оставете да се задушава...

Говеждото се нарязва на парчета и се запържва в тенджера с мазнината заедно със ситно нарязаните лук и чесън.
Запръжката се поръсва със захар,...

Загрейте малко мазнина в подходящ съд и запържете за кратко свинското рагу.
Прехвърлете го в съда на крок пота....

Свинското рагу се разделя на по-малки парчета и слага в тенджера с мазнина и малко вода за да се задуши....

Прибавете нарязаното свинско рагу.
Гответе боб чорбата още един час и сервирайте топла.
Шареният боб в Crok-Pot е готов....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: