Edin.bg»Избрани Колекции»Гъбено Рагу


Почистваме филето, нарязваме го на 2-3 парчета и го запържваме в загрятата мазнина до равномерно зачервяване. Добавяме нарязания на филийки лук, а...

Загрейте половината масло и запържете до омекване ситно нарязания лук.
Прибавете към него месото, нарязано на малки късове и оставете да се задушава...

Говеждото се нарязва на парчета и се запържва в тенджера с мазнината заедно със ситно нарязаните лук и чесън.
Запръжката се поръсва със захар,...

Държим уханното гъбено ястие на огъня, докато топеното сирене се разтопи добре....

Полейте шишчетата с гъбения сос и ги сервирайте.
Шишчетата от сърчица с гъбен сос са много вкусни....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: