Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Саралии

Саралии

Прегледай всички 24 избрани предложения относно саралии в Edin.bg.
Класическа баклава с орехиКласическа баклава с орехиСлед това с този сироп се залива класическата баклава с орехи. Оставя се да престои за няколко часа или един ден....
Турска баклава с течен шоколадТурска баклава с течен шоколад
Със сиропа, който е готов, поливаме вече студената баклава. Поднасяме готовата баклава с течен шоколад, когато е престояла едно денонощие....
Празнична баклава с богата плънкаПразнична баклава с богата плънка
Най-напред пригответе сиропа за баклавата....
Лесна баклава с кексова плънкаЛесна баклава с кексова плънка
Насладете се и вие на тази лесна баклава с кексова плънка....
Ориенталска баклава на охлювчетаОриенталска баклава на охлювчета
Печете сочната баклава на ниски градуси....
Празнична баклава с орехи и канелаПразнична баклава с орехи и канела
Да ви е сладко с моята празнична баклава с орехи и канела!...
Традиционна баклава с масло и орехиТрадиционна баклава с масло и орехи
Разтопете маслото и залейте баклавата с него, като преди това я нарежете на ромбоидни парченца....
Турска баклава с орехи и шамфъстъкТурска баклава с орехи и шамфъстък
Залейте горещата баклава с горещия сироп и охладете добре. Поръсете с шамфъстък. Турската баклава с орехи и шамфъстък е готова....
Страхотна баклава за Нова ГодинаСтрахотна баклава за Нова Година
Страхотната баклава за Нова Година е готова....
Точена баклава с ядки и розова водаТочена баклава с ядки и розова вода
Нарежете баклавата на ромбове или правоъгълничета, полейте я с останалата мазнина и я изпечете в умерена фурна до златисто....
Класическа турска баклава с шамфъстък и грисКласическа турска баклава с шамфъстък и грис
Когато сте готови, нарежете баклавата на парченца в желаната форма. 4. Завършената баклава се слага да се пече на 150 градуса....
Саралия с лешнициСаралия с лешници
Залейте готовата баклава с масло, печете го готовност на 190 градуса. Щом стане готова, залейте саралията с лешници с изстиналия сироп....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
51
46
32
20
10
Дай твоята оценка: