Edin.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Квас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хлебен квасЗалейте сухарите с вряла вода и ги оставете на топло за 3-4 часа.
Прецедете получената смес през няколко слоя марля и добавете захарта, размитата...
Лесен ябълков квас
В голяма емайлирана тенджера сложете нарязаните на тънки резени ябълки, залейте ги със студена вода и изчакайте да кипнат.
Преместете съда от огъня...
Лимецов хляб с квас
Брашното се изсипва в купа, в която ще втасва. Прибавя се солта и захарта.
Брашното се разбърква много добре. Яйцата се разбъркват на пяна и се...
Кисел от хлебен квас
Към прецедения хлебен квас*, добавете захарта, разбъркайте и поставете на огъня да кипне.
Размийте в студен хлебен квас нишестето, сипете го в...
Хляб с квас в хлебопекарна
Първо направете кваса, като разтворете маята в малко вода. Добавете захарта и малко брашно. Трябва да получите гъста каша. Оставете я на топло, докато...
Хляб с квас и пълнозърнесто брашно
Имайте предвид, че преди да започнете с приготвянето на хляб с квас, той трябва да е прясно захранен и престоял 2-3 часа, за да шупне.
3....
Хляб с квас от бяло брашно
Брашното пресяваме и правим кладенче в него.
Поставяме солта в него и наливаме вода, която трябва да е хладка.
Към това добавяме и захарта,...
Хляб с квас стъпка по стъпка
Започваме с приготвянето на кваса. Сипваме 200 мл вода и 200 г брашно в порцеланова или стъклена купа....
Технология на приготвяне на сорбе
Калории и хранителна стойност на сорбето
Сорбетът е сладост без наличие на глутен, не съдейства за повишаване на теглото (ако не е приготвено с...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: