Edin.bg»Избрани Колекции»Пълнозърнест Хляб с Квас
Пълнозърнест Хляб с Квас

Пълнозърнест Хляб с Квас

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно пълнозърнест хляб с квас в Edin.bg.
Пълнозърнест хляб в хлебопекарнаПълнозърнест хляб в хлебопекарнаЩом хлябът в хлебопекарна бъде готов, ще се убедите в невероятния му вкус. Това е много лесна рецепта за пълнозърнест хляб в хлебопекарна....
Лимецов хляб с квасЛимецов хляб с квас
Хлябът се пече в предварително загрята фурна 60 минути на 160 градуса. Лимецовият хляб с квас е готов....
Хляб с жив квасХляб с жив квас
Няма по- вкусен от домашния хляб с квас....
Хляб с квас в хлебопекарнаХляб с квас в хлебопекарна
Извадете върху скара и оставете да се охлади Хляб с квас в хлебопекарна....
Хляб с квас и пълнозърнесто брашноХляб с квас и пълнозърнесто брашно
Задължително изчакайте хляба да изстине напълно преди да разрежете. Добър апетит! Хлябът с квас и пълнозърнесто брашно е готов....
Хляб с квас от бяло брашноХляб с квас от бяло брашно
В тава застиламе хартия за печене, поръсваме с малко брашно и поставяме оформения хляб с квас....
Хляб с квас стъпка по стъпкаХляб с квас стъпка по стъпка
Нека ви е вкусно с този хляб с квас стъпка по стъпка....
Хлебен квасХлебен квас
След като квасът ферментира добре, отново го прецедете и го сипете в бутилки, в които сте поставили по няколко стафиди....
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квас
След 2-3 дни прецедете ябълковия квас и го налейте в здраво запушени бутилки и ги сложете в хладилник. Квасът е готов след 3-4 дни....
Кисел от хлебен квасКисел от хлебен квас
Поднесете кисел от хлебен квас охладен....
Пълнозърнест ориз на фурнаПълнозърнест ориз на фурна
Задължително трябва да накиснете ориза поне за 7-8 часа. След това го изплаквате и слагате в подходяща тава. Заливате го с 2 ч.ч. вряла вода, овкусявате...
Солен маймунски хлябСолен маймунски хляб
Соленият маймунски хляб е много вкусен!...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: