Edin.bg»Избрани Колекции»Марината за Пъдпъдъци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Пъдпъдъци

Марината за Пъдпъдъци

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за марината за пъдпъдъци в Edin.bg.
Окрошка с пъдпъдък и телешкоОкрошка с пъдпъдък и телешкоСмесете настъргания хрян, горчицата, захарта, солта, добавете стритите жълтъци и част от кваса и разбъркайте. Сварете или запържете птичето и телешкото...
Кюфтета с яйца от пъдпъдък и доматен сосКюфтета с яйца от пъдпъдък и доматен сос
Кюфтетата с яйца от пъдпъдък и доматен сос са много вкусни....
Сафриди в маринатаСафриди в марината
Количества не са упомената, защото те зависят от вкуса ви и от това колко точно сафрид в марината искате да приготвите....
Паламуд в маринатаПаламуд в марината
Кипваме ги и с тази марината заливаме рибата. Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....
Чернокоп в маринатаЧернокоп в марината
Чернокопът в марината ще бъде готов след три дни....
Кашкавален пататник с пъдпъдъчи яйцаКашкавален пататник с пъдпъдъчи яйца
Кашкаваленият пататник с пъдпъдъчи яйца е много вкусен....
Забулени пъдпъдъчи яйца на клечкаЗабулени пъдпъдъчи яйца на клечка
Поднесете забулените пъдпъдъчи яйца на клечка като вкусно предястие....
Риба марината по оряховскиРиба марината по оряховски
Взимаме прясна риба от Дунав, независимо каква, почистваме, нарязваме на парчета и посоляваме. Овалваме я в брашното и я изпържваме до златисто....
Сурова марината за дивечСурова марината за дивеч
Оставяме месото в тази марината поне 24 часа, като от време на време го обръщате....
Пастет с извара и пъдпъдъчи яйцаПастет с извара и пъдпъдъчи яйца
Пастетът с извара и пъдпъдъчи яйца е много подходящ за деца....
Гнезда от кайма с пъдпъдъчи яйцаГнезда от кайма с пъдпъдъчи яйца
Гнездата от кайма с пъдпъдъчи яйца са много вкусни....
Салата с авокадо и пъдпъдъчи яйцаСалата с авокадо и пъдпъдъчи яйца
Украсете със сварените пъдпъдъчи яйца и репичката. Салатата с авокадо и пъдпъдъчи яйца е готова....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
54
43
33
20
10
Дай твоята оценка: