Edin.bg»Избрани Колекции»Енчиладас с боб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постен боб плакияЗагряваме олиото и задушаваме нарязания праз и настърганите моркови.
Когато останат на мазнина, сипваме доматеното пюре и червения пипер.
Добавяме...
Боб по Хайдушки
За този вкусен печен боб измийте боба, покрийте го със студена вода и го заварете.
След като кипне, изхвърлете водата, изплакнете го под течаща...
Зелен боб яхния
Почистете и наситнете моркова и лука, задушете в малко вода и олио. Щом омекнат, сипете зеления боб и разбъркайте. Овкусете с червен пипер и брашно...
Селска боб чорба
Боба накиснете от вечерта. Изхвърлете водата, сипете нова да го покрие.
Нарежете морковите, лука и чушката на дребно. Накиснете сухата чушка в...
Класическа боб чорба
Сипете в тенджера боба с около 2 литра вода. Сложете на котлона и щом водата кипне я изхвърлете и налейте нова. Варете 10-тина минути и отново повторете...
Гъста Боб Яхния
Първо накиснете боба в студена вода за една нощ. На следващия ден го изплакнете и прехвърлете в тенджера.
Залейте боба с гореща вода (водата е...
Българска Боб Яхния
Любимата на всички бобена яхния е на почит във всеки дом. Ето как да я приготвите.
Накиснете боба в студена вода от предната нощ. На следващия...
Свинско с боб яхния
Сварете боба.
Нарежете месото на парчета и го запържете в голяма тенджера.
Накълцайте лука на ситно и го добавете. След това добавете и боба...
Постен боб по нашенски
Накиснете боба в студена вода за една нощ.
На следващия ден го залейте с чиста вода и сварете до готовност, като сменяте водата няколко пъти....
Постен боб със запръжка
Бобът се измива и накисва за 1 вечер. След това водата се сменя с нова и слагаме боба да се свари.
Лук, чушка и морков режем и добавяме към боба...
Омлет от зрял боб
Накисваме фасула от предната вечер. На другия ден изхвърляме водата, заливаме го с нова и го варим до готовност.
Отцеждаме и пасираме зрелия боб...
Зелен боб със свинско
В тенджера с горещено олио поставяме предварително нарязаната глава лук и запържваме. Свинското месо го нарязваме на парчета с желана големина. Овкусяваме...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: