Edin.bg»Избрани Колекции»Дроб Сарма с Кайма и Гъби

Допечете агнешката дроб сарма до готовност.
Дроб-сармата с дреболии и гъби е много вкусна....

Поднесете вкусната дроб сарма, поръсена с пресен джоджен.
Агнешката дроб-сарма с гъби и лапад е готова....

Слагаме дроб сармата в подходяща тава, заливаме с киселото мляко, разбито с яйцата и печем до готовност в загрята на 180 градуса фурна....

Тази смес се увива в агнешко було, като се оформят големи сарми. Те се пекат на скара до зачервяване....

Когато дроб сармата е готова, я залейте със заливката и върнете във фурната, докато се зачерви....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: