Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешко с праз и ориз

Поднесете агнешкото със сварения ориз и поръсете с нарязан пресен магданоз.
Любимото агнешко с ориз е много вкусно....

Агнешкото се измива, нарязва и сварява в подсолена вода.
Отделно се задушава лукът. Към него се прибавят нарязаните домати и оризът....

Печете агнешкото до получаване на хубав загар и усвояване на течността.
Агнешкото с ориз и коприва е много вкусно....

Да ви е сладко с това агнешко с лапад и ориз.
Вижте също как да си направите агнешка дроб-чорба или любима дроб-сарма с агнешко....

Ако е необходимо, по време на печенето на ориза на фурна може да налеете още малко гореща вода.
Празът с ориз и моркови е готов....

Оризът с праз е любима класика в българската кухня, която може да се разнообрази по много начини....

Добавете доматите и магданоза и продължете да варите до готовност на ориза на бавен огън.
Постният ориз с праз и домати е много вкусен....

Сложете капака и гответе до пълно сваряване на ориза.
Агнешкото със спанак и ориз в тенджера е готово....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
52
45
31
20
10
Дай твоята оценка: