Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешки Врат със Спанак


В подсолена вода сваряваме и спанака, прецеждаме го и го нарязваме върху дъска....

Спанакът се измива добре. Спанакът, с който разполагах, не беше много едър затова го използвах с цели листа....

Прехвърлете го в чиния, отгоре изсипете гъбите и спанака, затворете го и по желание поръсете с магданоз.
Омлетът със спанак и печурки е готов....

Когато водата е почти усвоена, прибавете нарязания спанак.
След кратко готвене, свалете яхнията от огъня и поднесете....

Слага се част от сместа от спанак и сирене, след което се нарежда отново ред картофи, краве масло, сол, черен пипер, чесън на прах, спанак и сирене...

Прибавя се към спанака и гъбите, кипва се и след 5 – 6 мин. се отстранява от огъня....

Добавете измития и изцеден спанак, подправете със солта, черния пипер и индийското орехче и задушавайте, докато спанакът омекне....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
53
41
34
22
10
Дай твоята оценка: