Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешка Яхния със Спанак


Загряваме олиото и запържваме ситно нарязания пресен лук, а след това и спанака, нарязаните дреболии, малко червен пипер и ориза....

Изпечете агнешката плешка с ориз и спанак, докато стане готова и до извиране на водата на 180 градуса....

Върнете месото обратно в бульона, добавете ситно нарязания спанак и кипнете.
Отделно запържете ситно нарязания лук в маслото до омекване....

Поднасяме задушения спанак с кисело мляко или със запържено масло с червен пипер....

В подсолена вода сваряваме и спанака, прецеждаме го и го нарязваме върху дъска....

Спанакът се измива добре. Спанакът, с който разполагах, не беше много едър затова го използвах с цели листа....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: