Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешка яхния в гювеч

Сложете гювеча във фурната и печете яхнията около 4 часа на 150 градуса.
Яхнията с фасул с гювеч е готова....

Поръсваме с магданоз, объркваме добре и прехвърляме продуктите в подходящ глинен гювеч....

Посолете, добавете черен пипер към зеленчуковия гювеч. Сипете топла вода.
Печете вегетарианския гювеч с картофи до готовност....

Сервирайте гювеча с прясно нарязан магданоз.
Мелничарският гювеч с пилешко е много вкусен....

Поръсете гювеча с пресен магданоз и сервирайте.
Пилешкият гювеч в крок-пот е много вкусен....

Гответе славянския гювеч още 5 мин. и сложете в тава.
Сипете още 2 ч.ч. вода и печете около час вкусния гювеч....

По желание преди поднасяне на постния гювеч може да поръсите със свеж магданоз....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: