Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Червено зеле по шведскиПодправяме на вкус задушеното зеле със сол захар и ким, и се задушава няколко минути....
Брюкселско зеле с крем
Брюкселското зеле се почиства, сварява се до готовност и се изважда, за да се отцеди добре....
Брюкселско зеле с кестени
Брюкселското зеле се почиства и се сварява да омекване в подсолена вода....
Пюре от брюкселско зеле
Приготвеното Пюре от брюкселско зеле гарнира се отгоре с препечените крутони....
Есенна супа със зеле
Нарязваме зелето на много гънки ивици, на дребно нарязваме лука и целината. Смесваме ги, заливаме всичко със 7-8 ч.ч. гореща подсолена вода и ги оставяме...
Брюкселско зеле с кашкавал
Почистените и измити главички брюкселско зеле се сваряват в подсолена вода и се отцеждат....
Червено зеле на салата
Готовото задушено зеле се използва като салата или гарнитура към варени, печени и задушени риби, птици, меса и др. или се поднася като ястие....
Щи от кисело зеле
В тенджера сложете ситно нарязаното и отцедено от сока кисело зеле, половината доматено пюре и 200 гр бульон или вода....
Зеле с ребърца в тава
Нарежете зелето на дребно и го задушете в дълбока тенджера с малко олио и 200 мл вода.
Разбърквайте го от време на време.
Овкусете го с чубрица...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: