Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Богат празничен гювеч с 3 вида месоСвинското и заешкото нарежете на по-малки късчета. Картофите се режат на кубчета, а лукът - на полумесеци.
Вземете гювеч, намазнете го....
Задушено свинско с прясно зеле в тенджера
Задушавайте свинското до готовност.
Задушеното свинско с прясно зеле в тенджера е много вкусно....
Свинско с кисело зеле в тенджера под налягане
Изчакваме да излезе парата на свинското с кисело зеле.
Отваряме тенджерата и сервираме вкусното кисело зеле със свинско месо топличко....
Цяло пълнено пиле в гювеч по манастирски
Цялото пълнено пиле в гювеч по манастирски е много вкусно.
Добър апетит!...
Гювече с карначе и яйце
Нарежете на колелца лука.
Пригответе 4 гювечета и във всяко едно сложете част от лука и по една бучка масло.
Сложете вътре парче сирене и...
Гювече с месо от джолан и зеленчуци
Почистеното свинско джоланче трябва да се вари до момента, в който месото се отделя от кокала лесно....
Богат селски гювеч
Извадете ги, нарежете ги на парчета и ги сложете в глинен гювеч заедно с мазнинката....
Празничен Пилешки Гювеч
Гответе още 5 минути и добавете наситненото кисело зеле.
Намазнете гювеча с малко олио и сипете вътре задушените зеленчуци....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: