Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско със зеле в гювеч

Свинско със зеле в гювеч

Разгледай всички 60 избрани предложения за свинско със зеле в гювеч в Edin.bg.
Богат празничен гювеч с 3 вида месоБогат празничен гювеч с 3 вида месоСвинското и заешкото нарежете на по-малки късчета. Картофите се режат на кубчета, а лукът - на полумесеци. Вземете гювеч, намазнете го....
Гювеч от пилешко с манатаркиГювеч от пилешко с манатарки
Цялото ястие прехвърляме в гювеч....
Леща в гювеч на фурнаЛеща в гювеч на фурна
Да ви е вкусно с леща в гювеч на фурна!...
Задушено свинско с прясно зеле в тенджераЗадушено свинско с прясно зеле в тенджера
Задушавайте свинското до готовност. Задушеното свинско с прясно зеле в тенджера е много вкусно....
Свинско с кисело зеле в тенджера под наляганеСвинско с кисело зеле в тенджера под налягане
Изчакваме да излезе парата на свинското с кисело зеле. Отваряме тенджерата и сервираме вкусното кисело зеле със свинско месо топличко....
Цяло пълнено пиле в гювеч по манастирскиЦяло пълнено пиле в гювеч по манастирски
Цялото пълнено пиле в гювеч по манастирски е много вкусно. Добър апетит!...
Гювече с карначе и яйцеГювече с карначе и яйце
Нарежете на колелца лука. Пригответе 4 гювечета и във всяко едно сложете част от лука и по една бучка масло. Сложете вътре парче сирене и...
Мъжко гювече с праз и беконМъжко гювече с праз и бекон
Разпределяме ги по дъното на гювече. Отгоре редим бекон и праз....
Гювече с месо от джолан и зеленчуциГювече с месо от джолан и зеленчуци
Почистеното свинско джоланче трябва да се вари до момента, в който месото се отделя от кокала лесно....
Богат селски гювечБогат селски гювеч
Извадете ги, нарежете ги на парчета и ги сложете в глинен гювеч заедно с мазнинката....
Празничен Пилешки ГювечПразничен Пилешки Гювеч
Гответе още 5 минути и добавете наситненото кисело зеле. Намазнете гювеча с малко олио и сипете вътре задушените зеленчуци....
Богат празничен гювечБогат празничен гювеч
Прехвърлете в гювеча всички зеленчуци....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: