Edin.bg»Избрани Колекции»Тутманик на пластове
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бухнал Вит ТутманикИзвадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода.
Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Мързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов.
Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Традиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа.
Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Лесен Тутманик без Точене
Получената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Царевичен тутманик без месене
Поръсете семена върху вашия тутманик.
Печете бъркания тутманик на 180 градуса за 25 мин. Нарежете на парчета....
Тутманик за начинаещи (без месене)
Добавете в тестото за вкусния тутманик.
Разбъркайте и сипете в набрашнена и намазнена тава....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
50
45
31
20
10
Дай твоята оценка: