Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сушено свинско с подправкиПуснете вътре свинското филе и го оставете да престои така 30 часа.
Извадете филето и го подсушете старателно....
Свинско по белгийски
Нарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...
Свинско месо в сладко-кисел сос
Свалете задушеното свинско от котлона.
Свинското със сос е готово!
Поднесете свинското месо в сладко-кисел сос с гарнитура по избор....
Задушено свинско с гъст сос
Оставете задушеното свинско да се готви, като разбърквате периодично.
Задушеното свинско с гъст сос е готово да бъде поднесено....
Свинско с праз в саче
Овкусете свинското месо с посочените подправки и разбъркайте добре. Оставете да се овкуси.
Нарежете почистените лук и праза....
Свинско в буркани за зимата
Нарежете свинското месо на парчета. Ако има кокали, трябва да ги насечете.
Консервирането на месото може да се случи по два начина....
Свинско с картофи на тиган
Нарежете свинското месо на дребно. Добавете в тигана заедно с картофите.
Овкусете свинското с картофи с червен и черен пипер и сол....
Гювеч със свинско и картофи
Малко преди да е готово, махнете капака, за да може гювечът със свинско и картофи да се запече хубаво....
Ориз със свинско и лапад
Нарежете свинското на хапки и го задушете в голяма тава с равни количества вода и олио....
Пикантно свинско с праз лук
Гответе свинското с лук до готовност.
Малко преди пикантното свинско с праз лук да е готово, овкусете с подправките и лютото чушле....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: