

Оставете месото да престои 12 часа, за да може солта да изтегли кръвта от него.
Измийте много хубаво свинското месо....

Ястието се оставя да се сготви на тих огън, като от време на време се разтърсва, без да се разбърква....

Загрейте маста и запържете нарязаното на средни парчета свинско месо до зачервяване....

Свинското месо също нарежете на парчета с желаната големина. Подредете върху картофите.
Овкусете с подправките....

Ако изберете по-мазно месо, като свински гърди или врат, ще се получи по-крехко, защото няма да се изсуши при печенето....

Нарежете на хапки свинското месо, а лука на полумесеци.
Прехвърлете хапките в купа и ги оваляйте с олио и сол....

Накрая може да сгъстите соса, като размиете брашно с малко вода. Поднесете с пресен магданоз.
Свинското с картофи яхния е готово....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: