Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушено месо с лапад
Разбъркайте нарязаното на парченца, колкото локум, месо с наситнения лук, накълцаните копър и магданоз, сол и черен пипер и го оставете да престои...
Овнешко месо по бохемски
Поднесете приготвеното Овнешко месо по бохемски със сварен ориз или гарнитура по избор....
Германски сос за месо
Чудесен сос за месо!
Поднесете приготвения Германски сос за месо с телешко печено, наденички или друг специалитет по ваш вкус....
Картофи, пълнени с месо
Добавете към него накълцаното месо, сварените и нарязани гъби, черния пипер и солта.
Разбъркайте плънката и напълнете с нея кладенчетата....
Рамстег от телешко месо
Нарязваме на тънки пържоли телешкото контра филе и всяка пържолка овкусяваме със сол и черен пипер. Оставяме месото 30 минути да попие подправките...
Брускети с пилешко месо
Върху всяка от тях ще слага по малко от ситно нарязана пилешка шунка, разбъркана с нарязания на кубчета свински език и желето....
Славянски гювеч без месо
Налейте 1/2 ч.ч. топла вода и гответе до набъбване на ориза.
Добавете нарязаните картофи и настъргания домат....
Зимни гювечета без месо
Печете гювечетата без месо за 50 мин. на 250 градуса. В края на печенето може да махнете капаците.
Поднесете топли зимните гювечета без месо....
Гъбена яхния без месо
Добавете и останалите домати, гответе на умерен огън до омекването на зеленчуците....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка: