Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия със Свинско Месо за Готвене

Ястия със Свинско Месо за Готвене

Разгледай всички 44 подбрани съвети за ястия със свинско месо за готвене в Edin.bg.
Диетична салата без месоДиетична салата без месоДиетичната салата без месо е готова....
Диетичен ориз без месоДиетичен ориз без месо
Когато и зеленчуците омекнат, прибавете измития ориз и гответе, като бъркате постоянно....
Задушено месо с лападЗадушено месо с лапад
Разбъркайте нарязаното на парченца, колкото локум, месо с наситнения лук, накълцаните копър и магданоз, сол и черен пипер и го оставете да престои...
Брускети с пилешко месоБрускети с пилешко месо
Върху всяка от тях ще слага по малко от ситно нарязана пилешка шунка, разбъркана с нарязания на кубчета свински език и желето....
Перфектната пица без месоПерфектната пица без месо
Насладете се на тази перфектната пица без месо....
Курбан от шилешко месоКурбан от шилешко месо
Курбанът от шилешко месо е готов....
Овнешко месо по бохемскиОвнешко месо по бохемски
Поднесете приготвеното Овнешко месо по бохемски със сварен ориз или гарнитура по избор....
Германски сос за месоГермански сос за месо
Чудесен сос за месо! Поднесете приготвения Германски сос за месо с телешко печено, наденички или друг специалитет по ваш вкус....
Картофи, пълнени с месоКартофи, пълнени с месо
Добавете към него накълцаното месо, сварените и нарязани гъби, черния пипер и солта. Разбъркайте плънката и напълнете с нея кладенчетата....
Рамстег от телешко месоРамстег от телешко месо
Нарязваме на тънки пържоли телешкото контра филе и всяка пържолка овкусяваме със сол и черен пипер. Оставяме месото 30 минути да попие подправките...
Гъбена яхния без месоГъбена яхния без месо
Добавете и останалите домати, гответе на умерен огън до омекването на зеленчуците....
Зимни гювечета без месоЗимни гювечета без месо
Печете гювечетата без месо за 50 мин. на 250 градуса. В края на печенето може да махнете капаците. Поднесете топли зимните гювечета без месо....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 8
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка: