Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Солянка с месоСлед като бульонът е готов, извадете месото и го използвайте за друго ястие....
Такос без месо
Гответе плънката още няколко минути, като разбъркате няколко пъти.
Нарежете айсберга на ситно, а доматите на кубчета....
Мариновано свинско филе
Маринованото свинско филе поставяме в тава, заливаме с маслото, добавяме малко от маринатата и печем в умерена фурна....
Чудно свинско руло
Започнете да сглобявате вашето свинско руло. Постелете лист стреч фолио и разстелете свинското месо. Поръсете краставички, морковки и царевица....
Свинско руло вретено
Поставяме в печката и печем във фурната, като в тавичката при свинското вретено сипваме малко водичка.
Имате перфектното свинско руло вретено....
Свинско по белгийски
Нарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...
Любимото свинско варено
Овкусете с листата целина и варете свинското още 5 минути.
Овкусете с черен пипер и поднесете.
Любимото свинско варено е готово....
Печено свинско джоланче
Със свински джолан можете да приготвите още джолан с картофи, бавно готвен джолан в гювеч и вкусна джолан чорба....
Свинско сърце пане
Панираме резените свинско сърце последователно в яйце, галета и пак яйце, след което пържим в сгорещено масло до златисто....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка: