

По желание преди поднасяне на постния гювеч може да поръсите със свеж магданоз....

Печеното свинско е готово, когато месото започне да се отделя от кокала.
Богатият селски гювеч с джоланче е много вкусен....

Измийте гъбите и ги разполовете или оставете цели, ако са малки.
Сипете зеленчуците в гювеч, овкусете с кимион, сол, черен пипер и олио....

Почистете и нарежете гъбите и морковите.
Намазнете гювеча и сипете вътре месото и всички зеленчуци....

Добавете в тенджерата гъбите, лука и чушките, задушете ги за кратко.
Свалете от огъня и сипете в намазнен гювеч....

Накрая махнете капака и оставете гювеча да се запече.
Пикантният гювеч с микс от зеленчуци е много вкусен....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: