Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма с пиле и гъбиСлед 20 минути сипете червения пипер и разбъркайте вкусната кавърма.
Поднесете кавърмата с пиле и гъби, поръсена с магданоз....
Кавърма с пилешко, гъби и праз
Изпечете кавърмата за 30 минути. Поръсете с прясно нарязан магданоз и сервирайте.
Кавърмата с пилешко, гъби и праз е готова....
Кавърма с гъби в глинен съд
Овкусете свинската кавърма с подправките и виното.
Сипете по гювечета апетитната кавърма и печете за половин час на 200 градуса....
Агнешки гювеч с ориз
Поръсваме с магданоз, объркваме добре и прехвърляме продуктите в подходящ глинен гювеч....
Вегетариански гювеч с картофи
Посолете, добавете черен пипер към зеленчуковия гювеч. Сипете топла вода.
Печете вегетарианския гювеч с картофи до готовност....
Мелничарски гювеч с пилешко
Сервирайте гювеча с прясно нарязан магданоз.
Мелничарският гювеч с пилешко е много вкусен....
Богат селски гювеч с джоланче
Печеното свинско е готово, когато месото започне да се отделя от кокала.
Богатият селски гювеч с джоланче е много вкусен....
Пилешки гювеч в крок-пот
Поръсете гювеча с пресен магданоз и сервирайте.
Пилешкият гювеч в крок-пот е много вкусен....
Традиционен славянски гювеч с месо
Гответе славянския гювеч още 5 мин. и сложете в тава.
Сипете още 2 ч.ч. вода и печете около час вкусния гювеч....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: