Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кремсупа от червена леща и доматена пастаКремсупата от червена леща и доматена паста е готова....
Лятна доматена манджа с патладжан и чушкиЗа нашата лятна доматена манджа с патладжан и чушки патладжанът се обелва, нарязва на кубчета и поставя в купа с подсолена вода за около 20 минути...
1
Сиромашка супа
Всички зеленчуци се нарязват на кубчета и се варят в подсолена вода до омекване.
След това се пасират и към тях се прибавя сметаната. Поръсва...
Сиренена супа
Загрейте мазнината и запържете до омекване ситно нарязаната глава лук. Когато лукът омекне, добавете брашното и запържете до розово.
Разредете...
Супа карнабит
Карнабит е старото наименование на карфиола, от който може да се направи страхотна супа.
Накъсваме главата карфиол на малки розички и го слагаме...
Ренде супа
Морковите, магданозените корени, картофите и целината се настъргват на едро ренде и се слагат да се варят с 6-7 ч.ч. носа. Прибавяме няколко листа...
Райска супа
Разбийте добре белтъците, прибавете жълтъците, настъргания кашкавал и галета и размесете.
Гребвайте с чаена лъжичка от сместа и пускайте във врящия...
Магданозена супа
Измийте магданоза и отстранете дебелите дръжки.
Картофите обелете, измийте и нарежете на кубчета. Сварете ги за 15 мин в пилешкия бульон.
След...
Супа Авголемоно (Αυγολέμονο)
Измийте ориза. Бульона сипете в тенджера и оставете да заври. После намалете котлона.
Сипете ориза около 15 минути, докато се свари.
Може да...
Сиромашка лучена супа
Лукът за супата рецем на лунички.
Чушките трябва да се измият добре и също се режат едро на късове.
Двата продукта прехвърляме в дълбока тенджера...
Градинарска супа ренде
Настъргваме на едно ренде целината, морковите, пащърнака и корените от магданоз. Пускаме ги в съд с вряла подсолена вода и вари около 30 минути, след...
Пролетна супа поташ
Нарязваме морковите, картофите, кервиза и целината на кубчета, а останалите зеленчуци на дребно и ги слагаме да се варят в подсолена вода до пълното...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
53
42
32
22
10
Дай твоята оценка: