Агнешка Дроб Сарма

Агнешка Дроб Сарма

Прегледай всички 60 избрани предложения за агнешка дроб сарма в Edin.bg.
Най-вкусните зелеви сарми на бабаНай-вкусните зелеви сарми на бабаТова са най-вкусните зелеви сарми на баба....
Лозови сарми с ориз и каймаЛозови сарми с ориз и кайма
2
Лозовите сарми с ориз и кайма са много вкусни....
Пролетни сарми с лапад и оризПролетни сарми с лапад и ориз
Пролетните сарми с лапад и ориз са много вкусни! Вижте как да си приготвите и чудна баница с лапад или любимото агнешко с лапад....
Класически зелеви сарми в йенско стъклоКласически зелеви сарми в йенско стъкло
Може да си добавите кайма, ако не искате да хапвате постни сарми. Бон Апети с тези класически зелеви сарми в йенско стъкло!...
Лозови сарми с ориз и маслиниЛозови сарми с ориз и маслини
С тази плънка завиваме лозови сарми. Нареждаме ги в дълбок съд. Посоляваме, заливаме с олиото и 2 – 4 чаши вода....
Зелеви сарми с кайма и булгурЗелеви сарми с кайма и булгур
Зелевите сарми с кайма и булгур са готови - може да ги поднесете върху зеленчуците, които сложихте при тях....
Агнешка джолан чорбаАгнешка джолан чорба
Агнешката джолан чорба е готова. Вижте също как да си направите агнешка чорба с дреболии или любимата чорба от агнешка глава....
Традиционна агнешка чорбаТрадиционна агнешка чорба
1
Традиционната агнешка чорба е много вкусна! Вижте също как да си направите супа от агнешка главичка или любимото агнешко със зелен лук....
Сарми с прясно зеле в доматен сосСарми с прясно зеле в доматен сос
В един (два) бланширани зелеви листа сложете лъжица от плънката и навийте на сарма....
Празнични сарми и пълнени чушки в гювечПразнични сарми и пълнени чушки в гювеч
Празничните сарми и пълнени чушки в гювеч са много вкусни!...
Постни пълнени чушки и сарми в гювечПостни пълнени чушки и сарми в гювеч
Постните пълнени чушки и сарми в гювеч са страхотни за делник и празник!...
Вкусни гръцки сарми с ориз и гъбиВкусни гръцки сарми с ориз и гъби
Вкусните гръцки сарми с ориз и гъби са готови....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: