Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка Дроб Сарма

Агнешка Дроб Сарма

Прегледай всички 60 избрани предложения за агнешка дроб сарма в Edin.bg.
Печен маринован дробПечен маринован дробНа следващия ден изпечете сочния дроб на скара. Печеният маринован дроб е чудесен!...
Лесна агнешка супа с фидеЛесна агнешка супа с фиде
Свалете от огъня и добавете към агнешката супа ситно нарязания магданоз. Щом леко се охлади, застройте с два жълтъка, разбити с оцет....
Застроена агнешка супа с оризЗастроена агнешка супа с ориз
Застроената агнешка супа с ориз сервирайте топла....
Топла чорба с агнешка главаТопла чорба с агнешка глава
Топлата чорба с агнешка глава е готова....
Агнешка курбан чорба по селскиАгнешка курбан чорба по селски
Поднесете агнешката супа гореща. Агнешката курбан чорба по селски е готова....
Агнешка главичка в тенджера под наляганеАгнешка главичка в тенджера под налягане
Добре почистената агнешка главичка залейте с вода в тенджера под налягане и сварете до пълна готовност....
Агнешка чорба с дреболии и оризАгнешка чорба с дреболии и ориз
Агнешката чорба с дреболии и ориз е готова....
Агнешка шкембе чорба по бабина рецептаАгнешка шкембе чорба по бабина рецепта
Почистете много добре агнешките шкембета, залейте ги със студена вода и ги сварете до пълната им готовност. Загрейте маслото и запържете до омекване...
Агнешка супа от тефтера на бабаАгнешка супа от тефтера на баба
Избираме тлъсто месо от предницата на агънцето. Нарязваме го на малки парченца и го заливаме със 7-8 чаши студена вода. Когато кипне, отпенваме, докато...
Агнешка яхния с бакла и джодженАгнешка яхния с бакла и джоджен
Агнешката яхния с бакла и джоджен е много вкусен....
Агнешка плешка с ориз и спанакАгнешка плешка с ориз и спанак
Изпечете агнешката плешка с ориз и спанак, докато стане готова и до извиране на водата на 180 градуса....
Баница с ориз и агнешка каймаБаница с ориз и агнешка кайма
Оставете баницата с ориз и агнешка кайма да изстине леко в тигана. Вижте още нестандартни плънки за баница....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: