Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ориз с гъби и пилешко месоВключете фурната на 200 градуса.
Печете ориза около 45 минути, след което махнете фолиото и допечете още 10-тина минути....
Гювеч с месо и задушени зеленчуци
Сложете капака и пъхнете в студена фурна. Включете на 180 градуса и печете до готовност.
Гювечът с месо и задушени зеленчуци е много вкусен....
Подправки за марината за пилешко месо
Смесете хвойната, липата, бъза, розмарина и магданоза, завийте ги в марля и ги използвайте при приготвяне на рагута и печено пиле....
Сос с пащърнак за печено месо
Това е идеален сос за печено месо. Така че когато се охлади, можем да залеем печено пиле или свинско....
Кюфтета от бяло месо на кокошка
Смелете в месомелачка суровото бяло месо, лука, варените картофи и накиснатата суха чушка....
Фалшива дроб сарма от смляно месо
Когато дроб сармата е готова, я залейте със заливката и върнете във фурната, докато се зачерви....
Говеждо месо с плодове по израелски
Говеждото се нарязва на парчета и се запържва заедно със ситно нарязания лук в мазнината.
Посолява се и към него се прибавя дюлята, обелена и...
Рагу от говеждо месо по израелски
Говеждото се нарязва на парчета и се запържва в тенджера с мазнината заедно със ситно нарязаните лук и чесън.
Запръжката се поръсва със захар,...
Спаначена яхния с месо и нахут
Оставете леко да се охлади и сервирайте вашата спаначена яхния с месо и нахут топла....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
53
46
31
20
10
Дай твоята оценка: