Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско сърце панеПанираме резените свинско сърце последователно в яйце, галета и пак яйце, след което пържим в сгорещено масло до златисто....
Свинско по белгийски
Нарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...
Мариновано свинско филе
Маринованото свинско филе поставяме в тава, заливаме с маслото, добавяме малко от маринатата и печем в умерена фурна....
Чудно свинско руло
Започнете да сглобявате вашето свинско руло. Постелете лист стреч фолио и разстелете свинското месо. Поръсете краставички, морковки и царевица....
Свинско руло вретено
Поставяме в печката и печем във фурната, като в тавичката при свинското вретено сипваме малко водичка.
Имате перфектното свинско руло вретено....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
53
45
31
20
10
Дай твоята оценка: