Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маслен сладкиш със смокини
В касерола ратопете 70 грама масло с кафявата захар.
Пригответе форма с диаметър 26 см и сипете на дъното разтопеното масло....
Маслен пай с вишни
Към разбитите добре яйцата прибавете млякото, кристалната захар, маслото и ванилията.
Смесете брашното с бакпулвера и го пресейте върху яйчната...
Бухнал Вит Тутманик
Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода.
Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Мързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов.
Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Традиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа.
Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Маслен хляб с хрупкава коричка
Разбъркайте и без да чакате маята да шупне, добавете пресятото брашно, нарязаното масло, киселото мляко и солта....
Маслен кекс с лимецово брашно
Маслен кекс с лимецово брашно може да поднесете със сладолед по избор.
Опитайте и вие този лесен какаов сладкиш за ценители....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: