Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Винен кебап от сърнаПоднасяме кебапа с гарнитура от ориз пилаф, картофено пюре или друга по избор....
Книжен кебап от телешко месо
Това ястие се приготвя само с крехко телешко месо, което се нарязва на малки парчета.
Към него се добавят ситно нарязания лук, доматите и подправките...
Свински винен кебап по селски
По традиция виненият кебап се поднася с гарнитура от варен ориз с масло и/или картофено пюре....
Агнешки кебап с бекон и зеле на тиган
Прибавете счукания чесън, угасете с виното, оцета и бульона и задушете под капак кебапа около 15 мин. на средна температура....
Кебап от варено свинско с бира
Нарежете месото на парчета, прибавете кафето, счукания чесън, бирата и варете, докато омекне месото.
Добавете натрошения стар хляб, настърганата...
Заешки кебап
Заека накисваме в равни части вода и оцет за около 12 часа. След това го отцеждаме, набождаме на шиш и печем върху разгоряла жар или скара.
Отделно...
Маминият тас кебап
Поднесете кебапа в компанията на варен ориз.
Маминият тас кебап е много вкусен....
Обикновен агнешки кебап
Нарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.
След...
Турски адана кебап
Турският адана кебап поднесете върху пърлените питки и поръсете със свеж магданоз.
Добър апетит!...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: