Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маймунски хляб с плънка
Печем домашния маймунски хляб до готовност.
Гарнираме маймунския хляб с плънка с чесново-майонезения сос....
Хляб от различни брашна
1. Разтворете маята в леко затоплената вода с две-три лъжици от бялото брашно. Разбъркайте и оставете да шупне за около 10 минути.
2. Смесете в...
Хляб в йенска тенджера
Разтворете маята в малко топла водичка, като добавите към нея захарта. В подходящ съд пресейте брашното със солта, добавете разтворената мая, останалата...
Плетен хляб с билки
Плетеният хляб с билки е много вкусен и ароматен.
Рецептата е адаптирана от сайта на Таня Донева....
Селски хляб с чубрица
Печем за 50 мин. на 180 градуса, за да се получи хрупкав домашен хляб.
Хапваме сладко, сладко от чудесния селски хляб с чубрица!...
Соден хляб от лимец
Няма как да стане пухкав и да увеличи много обема си този соден хляб от лимец, но пък е вкусен и здравословен и само една филийка от него е достатъчна...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
52
43
32
22
10
Дай твоята оценка: