Edin.bg»Избрани Колекции»Доматен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Доматен Хляб

Доматен Хляб

Открий всички 24 избрани предложения относно доматен хляб в Edin.bg.
Фин доматен сосФин доматен сосТози фин доматен сос е подходящ за макарони, печено месо, пържени кюфтета....
Доматен сос в бурканиДоматен сос в буркани
Сипете доматения сок в емайлирани съдове. Оставете да заврат, намалете котлона и оставете още 20 мин. Разбъркайте....
Доматен сос за зиматаДоматен сос за зимата
При задушените зеленчуци изсипете обелените и нарязани домати и варете сместа в открит широк съд, докато се посгъсти....
Чушки с доматен сосЧушки с доматен сос
Премахваме от огъня и добавяме ситно нарязания магданоз към чушките с доматен сос. Разбъркваме и поднасяме чушки с доматен сос....
Доматен коктейл по африканскиДоматен коктейл по африкански
Обелете и нарежете на парчета доматите и лимоните, добавете стритата мента и пасирайте. Поръсете готовия безалкохолен коктейл със сол и черен пипер...
Карфиол с доматен сосКарфиол с доматен сос
Гарнира се с клончетата от магданоз и се поднася с доматения сос....
Рататуй в доматен сосРататуй в доматен сос
Рататуят в доматен сос е готов....
Цаца в доматен сосЦаца в доматен сос
Сервирайте рибата в доматен сос с бял ориз, който сте поръсили с маслини, черен пипер и пресен магданоз. Цацата в доматен сос е готова....
Бърз царевичен хлябБърз царевичен хляб
1
Царевично брашно се слага в купа, в която ще се разбърква. Прибавя се солта и захарта и се разбърква много добре. Яйцата се разбъркват на пяна...
Риба върху хлябРиба върху хляб
Нарежете рибното филе на порции, подредете ги върху решетката в съда за готвене на пара с кожата надолу, сипете виното, посолете, прибавете черния...
Диетичен домашен хлябДиетичен домашен хляб
1. Разтворете маята в леко затоплената вода и разбъркайте на кашичка с бялото брашно. Оставете за 10-15 минути да шупне. 2. Сипете ръженото и брашното...
Безквасен хляб МацаБезквасен хляб Маца
Тази рецепта е за хрупкав безквасен хляб Маца на фурна. Приготвя се много лесно и бързо. В купа пресяваме брашното, към него добавяме солта,...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 10
50
47
31
22
10
Дай твоята оценка: