Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постни Ястия с Праз

Постни Ястия с Праз

Открий всички 111 кулинарни идеи за постни ястия с праз в Edin.bg.
Задушен праз с орехиЗадушен праз с орехиЗалейте ореховите ядки с кипяща вода и ги оставете да киснат 15 мин., след това ги отцедете, обелете ги и ги оставете да изсъхнат. В тенджера сгорещете...
Картофена салата с празКартофена салата с праз
Свареният праз също се отцежда и се смесва с картофите. Картофената салата се поднася с копър....
Супа от праз лукСупа от праз лук
Тази супа от праз лук може да поднесете за обяд или за вечеря....
Свинско с праз класикаСвинско с праз класика
Свинското с праз класика е готово....
Фасул с агнешко и празФасул с агнешко и праз
Фасулът с агнешко и праз е много вкусен....
Праз с ориз и морковиПраз с ориз и моркови
Почистете праза и го нарежете на филийки. Морковите наситнете. Сипете ги в тиган с малко загрята мазнина и задушете за 5 минути. Сипете измития...
Вегетариански картофени кюфтета с празВегетариански картофени кюфтета с праз
Вегетарианските картофени кюфтета с праз са готови....
Заешко с праз и маслоЗаешко с праз и масло
Към задушеното заешко добавете нарязания праз и гответе за още няколко минути. Заешкото с праз и масло е готово....
Лесна картофена супа с празЛесна картофена супа с праз
Обелваме картофите, заливаме ги с подсолена вода и заедно със ситно нарязания праз ги варим до готовност....
Пъстра зимна супа с празПъстра зимна супа с праз
Нарязвате на дребно праза и морковите и заливате с подсолена вода. Добавяте подправките и варите до омекване на морковите. Тогава добавяте нарязаните...
Сланина с праз по селскиСланина с праз по селски
Нарязваме сланината на по-едри парчета и пържим до зачервяване. Изваждаме я и в мазнината пържим ситно нарязаната глава лук. Когато лукът омекне,...
Чорба от маслини и празЧорба от маслини и праз
Нарежете на ситно праза и го изпържете до омекване в загрятото олио. Поръсете с червен пипер и залейте с 3 ч.ч. гореща вода и 5 ч.ч. зелевата...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
43
30
22
10
Дай твоята оценка: