Edin.bg»Избрани Колекции»Ястия с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия с Праз

Ястия с Праз

Прегледай всички 99 подбрани съвети относно ястия с праз в Edin.bg.
Постна нахутена яхния с празПостна нахутена яхния с празПостната нахутена яхния с праз е апетитна и засищащ....
Леща яхния с наденица и празЛеща яхния с наденица и праз
Леща яхнията с наденица и праз е готова. Поднесете с люти чушлета....
Свинско с праз и домати яхнияСвинско с праз и домати яхния
Когато яхнията заври отново, може да я свалите от огъня. Свинското с праз и домати яхния е готово....
Морковeна яхния с чушки и празМорковeна яхния с чушки и праз
Празът и морковите се нарязват на филийки и се слагат заедно в растителното масло да се задушат, като от време на време се прибавя по 1 – 2 супени...
Праз фрикасеПраз фрикасе
Празът се почиства, нарязва се на ситно и леко се посолява. Задушава се в 3 супени лъжици растително масло. Като омекне, се наръсва с брашното...
Праз и моркови яхния с гарнитура оризПраз и моркови яхния с гарнитура ориз
Празът и моркови яхния с гарнитура ориз е много вкусна....
Свинска яхния с праз и сини сливиСвинска яхния с праз и сини сливи
Добавете картофено пюре за гарнитура на вкусното ястие. Свинската яхния с праз и сини сливи е чудна!...
Чорба от празЧорба от праз
Поръсваме със ситно нарязан джоджен и сваляме от чорбата с праз огъня. Поръсваме чорбата с черен пипер....
Праз по гръцкиПраз по гръцки
Ползва се само бялата част на праза. Стеблата се почистват добре, нарязват се на дълги 6-8 см парчета и се попарват за 2-3 минути във вряла подсолена...
Kюфтета с празKюфтета с праз
Задушете до омекване в част от олиото почистения, измит и нарязан на ситно праз....
Праз с маслиниПраз с маслини
Нарязваме на дребно праза и го пържим до омекване в загрятото олио. Когато поомекне, прибавяме брашното и доматената салца, както и гореща вода...
Пържен праз мекициПържен праз мекици
Потопяваме парчетата праз в тази смес и пържим от двете страни до златист загар. Поднасяме със салата или туршия....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: