Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Трътки с Лук

Пилешки Трътки с Лук

Разгледай всички 24 авторски предложения за пилешки трътки с лук в Edin.bg.
Хайвер от чеснов лукХайвер от чеснов лукПочистете чесъна и го счукайте на каша с малко сол. Добавете към него ореховите ядки и отново пасирайте на ръка с чукче до получаване на хомогенна...
Печена скумрия с лукПечена скумрия с лук
Почистете рибата и я нарежете на парчета. Овкусете я с лимоновия сок. Нарежете лука на полумесеци и го разпределете в голяма тава - овкусете...
Свински гърди с лукСвински гърди с лук
Измийте свинските гърди и ги подсушете. Овкусете ги с подправката за свинско и сол на вкус. Разтопете маслото в тиган и запържете свинското за...
Печен лук по френскиПечен лук по френски
Обелете лука, измийте го добре и го сложете върху алуминиево фолио. Направете разрези в него на 4 части с остър нож, но не до долу. Залейте...
Кюфтета яхния с лукКюфтета яхния с лук
Кюфтета яхния с лук, на която много ѝ подхожда селска содена питка. В тенджера налейте вода и сложете лука (разрязан на 4), моркова, целината и...
Пълнен лук с каймаПълнен лук с кайма
Изчистете лука и го издълбайте добре. Смесете вътрешността на лука с яйцето, настъргания на едро ренде кашкавал, каймата, подправките, филето и...
Пържено свинско с лукПържено свинско с лук
Нарежете на хапки свинското месо, а лука на полумесеци. Прехвърлете хапките в купа и ги оваляйте с олио и сол. Изпържете месото в сгорещена...
Яхния от зелен лукЯхния от зелен лук
Приготвеният зелен лук заедно с перата се нарязва на парчета, посолява се и се задушава в растителното масло. Наръсват се брашното и червеният пипер...
Млечен сос с лукМлечен сос с лук
Загрейте разреденото с водата мляко, при непрекъснато бъркане го добавете към горещото запържено брашно и варете 5 мин. Добавете към врящата течност...
Пюре от стар лукПюре от стар лук
Обелете лука, накълцайте го на ситно, бланширайте го за 5 мин. във вряща вода, извадете го с решетъчна лъжица и го оставете да се отцеди. После...
Лук, пълнен с лещаЛук, пълнен с леща
Обелваме лука и го разполовяваме по дължина. Леко го задушаваме в бульон, изваждаме го и оставяме да изстине. С лъжичка изваждаме част от сърцевината...
Пълнен лук на пещПълнен лук на пещ
Лукът се издълбава и се слага за 10 минути във вряща подсолена вода. Филето и гъбите се нарязват на дребно и се задушават в маслото и виното....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
51
44
32
20
10
Дай твоята оценка: