Edin.bg»Избрани Колекции»Пилешки дробчета с пресен лук

Нарежете добре почистения и измит зелен лук на парчета с дължина 3-4 см и го бланширайте за 2 минути....

Оставяме да кипне и добавяме ориза, а след това и ситно нарязания лук и магданоза....

Ако обичате вкусни идеи с дреболийки, опитайте тази рецепта за пилешки дробчета по юнашки....

Добавяме ситно нарязания лук и спанака, малко вода, останалите нарязани зелени подправки и задушаваме ястието като от време на време добавяме по малко...

Загрейте маслото и запържете ситно нарязания пресен лук. Поръсете с червен пипер и добавете ситно нарязаните момици....

Накрая добавете лютивката и украсете с пресен магданоз.
Поднесете ястието топло.
Постното рагу от печурки с пресен лук е готово....

Сервираме агнешки дроб на тиган с пресен лук, докато е още топъл. Става превъзходно мезе....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: