Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шоколадов сладкиш, който се топи в устатаСтава чуден сладкиш, който се топи в устата! По желание може да се украси в още ядки или пък цветни пръчици....
Топящи се в устата бутчета с картофи
Топящите се в устата бутчета с картофи са готови.
Добър апетит!...
Китайски пролетни рулца с богата плънка
Китайските пролетни рулца с богата плънка са чудесна идея за апетитно предястие.
Добър апетит!...
Пиле със зеленчуци по китайски на тиган
Преди да свалите пилето по китайски от котлона, добавете брашното. Оставете да се сгъсти сосът....
Ориз по добруджански
Налейте топла вода и оставете продуктите да се готвят до омекване. Измийте ориза и го прибавете в тенджерата, посолете....
Задушен ориз на тиган
Гответе ориза на тиган докато се абсорбира цялата течност. Сервирайте топъл като основно ястие или гарнитура....
Пълнозърнест ориз на фурна
Докато оризът се пече, загрейте малко олио и запържете лука до омекване....
Пържен ориз за гарнитура
Залейте ориза със студена вода и го оставете да престои така половин час.
След това го измийте под течаща вода няколко пъти или докато видите,...
Телешки гулаш с ориз
След като се свари, овкусяваме ориза с масло.
Поднасяме готовия телешки гулаш с ориз върху основа от ориз.
Да Ви е сладко!...
Ориз с телешки дроб
Залейте ориза с гореща вода, като съотношението трябва да е 3:1.
В дълбок тиган разтопете масло. Запържете нарязания телешки дроб на малки парченца...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: