Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Китайски Ориз

Как се Прави Китайски Ориз

Прегледай всички 24 избрани предложения относно как се прави китайски ориз в Edin.bg.
Шоколадов сладкиш, който се топи в устатаШоколадов сладкиш, който се топи в устатаСтава чуден сладкиш, който се топи в устата! По желание може да се украси в още ядки или пък цветни пръчици....
Топящи се в устата бутчета с картофиТопящи се в устата бутчета с картофи
Топящите се в устата бутчета с картофи са готови. Добър апетит!...
Свинско със зеленчуци по китайскиСвинско със зеленчуци по китайски
Свинското със зеленчуци по китайски е готово....
Класическо пиле със зеленчуци по китайскиКласическо пиле със зеленчуци по китайски
Пържим пилето по китайски до готовност на месото....
Китайски пролетни рулца с богата плънкаКитайски пролетни рулца с богата плънка
Китайските пролетни рулца с богата плънка са чудесна идея за апетитно предястие. Добър апетит!...
Пиле със зеленчуци по китайски на тиганПиле със зеленчуци по китайски на тиган
Преди да свалите пилето по китайски от котлона, добавете брашното. Оставете да се сгъсти сосът....
Ориз по добруджанскиОриз по добруджански
Налейте топла вода и оставете продуктите да се готвят до омекване. Измийте ориза и го прибавете в тенджерата, посолете....
Икономичен ориз с тиквичкиИкономичен ориз с тиквички
Нарежете на кубчета тиквичката, а чесъна наситнете. Загрейте зехтина в тенджера и пуснете вътре зеленчуците. Сипете чашка топла вода и похлупете...
Разкошно свинско с оризРазкошно свинско с ориз
Нарежете месото на едри парчета и го сварете. Запържете накълцания лук с малко сол в голям тиган. Измийте ориза няколко пъти и го добавете....
Гъбена чорба с оризГъбена чорба с ориз
Махнете я и я оставете леко да се охлади....
Вкусен ориз със зеленчуциВкусен ориз със зеленчуци
Измийте и наситнете чушката, моркова и лука. Сипете ги директно в тавата за печене. налейте малко олио и задушете зеленчуците до омекване. Добавете...
Диетичен ориз без месоДиетичен ориз без месо
Наситнете лука. Загрейте олиото с маслото в подходящ съд и задушете лука за няколко минути, като добавите и малко вода. Когато лукът омекне...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: