Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Френски пай със смокиниПриготвеният пай е с остатъчен квас, но ако нямате, може да следвате рецептата за обикновеното тесто.
Сипете в купата на миксера брашното, кваса...
Солен пай със зеленчуци
За този фантастичен солен пай първо морковът се измива и обелва. Нарязва се през средата по дължина и всяка половинка на още 2 по дължина. Нарязват...
Зимен тиквен пай с бисквити
Почистете и изпечете тиквата, поръсена със захар. Направете на пюре и оставете да изстине.
Бисквитите натрошете, добавете малко тиквен сок от печенето...
Лек солен пай с извара
Лек солен пай с извара за любителите на безмесните рецепти.
1. За тестото, брашното се смесва с бакпулвера и солта. Към тях се сипват зехтин,...
Солен пай с многолистно тесто
В тиган загрейте чашка зехтин и запържете за кратко наситнения лук и скилидката чесън.
Прибавете нарязаните на кубчета патладжан и тиквичка, пиперката...
Кашкавален пай с готови кори
В тава с високи стени с диаметър 26-28 см сложете пергаментова хартия, поръсете я със зехтина и отгоре поставете кори за баница, като обърнете краищата...
Солен пай със свински бут
В гювеч сипете нарязаното на кубчета месо, смесено с нарязания на полукръгчета праз и залейте със зелевия сок, водата и виното.
Прибавете ситно...
Пай с ревен и ягоди
Загрейте фурната до 200 °C горна/долна топлина. Намаслете формата с пружина.
За заливката измийте ревена, отрежете краищата и нарежете на дебели...
Бутер пай с риба тон
Наситнете лука и го задушете в загрята мазнина до омекване. Посолете и добавете рибата тон от консерва, разбъркайте добре.
Овкусете сместа с черен...
Пай с дюли и ром
Оставете маслото да омекне на стайна температура и го разбийте заедно със захарта. Добавете яйцата - едно по едно, като не спирате да бъркате....
Овчарски пай на три нива
Омесете каймата с нарязаните предварително на ситно лук и морков.
Добавете яйцето и подправките и я омесете добре.
Разстелете каймата във форма...
Овчарски пай с гъби и грах
Сварете морковите и граха в подсолена вода за около 15-тина минути.
Запържете каймата докато стане на ситни трохички и добавете зеленчуците към...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: