
Намажете дъното на тиквения пай с яйчен белтък, за да не омекне и изсипете сместа.
Печете соления пай 30 до 40 минути....

Печете домашния солен пай на 180 градуса в предварително загрята фурна до златист загар- 30 минути.
Добър апетит с този лек пай с извара!...

Да ви е сладко с този уникално вкусен солен пай с многолистно тесто!...

Оставете маслото да омекне на стайна температура и го разбийте заедно със захарта. Добавете яйцата - едно по едно, като не спирате да бъркате....

Разстелете и оставете готовия пай да стегне в хладилник.
Махнете фолиото и поръсете зимния тиквен пай с бисквити с кокос....

В тава с високи стени с диаметър 26-28 см сложете пергаментова хартия, поръсете я със зехтина и отгоре поставете кори за баница, като обърнете краищата...

В гювеч сипете нарязаното на кубчета месо, смесено с нарязания на полукръгчета праз и залейте със зелевия сок, водата и виното.
Прибавете ситно...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: