Шоколадов Крем

Открий всички 74 кулинарни идеи относно шоколадов крем в Един.бг.
Шоколадов мока кремШоколадов мока кремПрибираме шоколадовия крем в хладилника за поне един час. Преди сервиране поръсваме шоколадовия мока крем с малко разтворимо кафе....
Сполучлив безглутенов шоколадов кремСполучлив безглутенов шоколадов кремТози безглутенов шоколадов крем е много нежен и ефирен, вкусът му също е прекрасен!...
Шоколадов крем с нишестеШоколадов крем с нишестеРазтворете какаото в затопленото мляко и добавете захарта. Разбъркайте добре и оставете на огъня да кипне. Добавете разтвореното в студена вода...
Класически шоколадов крем за тортаКласически шоколадов крем за тортаИзвадете шоколадовия крем за торта от хладилника и го добавете към разбитата сметана....
Шоколадов мус с черен шоколадШоколадов мус с черен шоколадСипваме от студения шоколадов мус в чашки, нарязваме отгоре по малко бял шоколад за контраст. Сервираме шоколадовия мус с черен шоколад....
Нежен шоколадов крем с авокадо и бананНежен шоколадов крем с авокадо и бананНежен шоколадов крем с авокадо и банан - вкусен и здравословен десерт. 1. Настържете на фино ренде черния шоколад....
Крем маскарпоне с ягоди и шоколадКрем маскарпоне с ягоди и шоколадНд тях няколко лъжици отново от чистия крем маскарпоне. Следва да добавите и шоколадовия крем. Над тях отново ягоди и маскарпоне....
Домашен шоколадов пудингДомашен шоколадов пудингИзсипваме шоколадовия пудинг във формички за крем или чашки, и изстудяваме в хладилника за три часа....
Шоколадови пастиШоколадови пастиОтгоре се гарнира с настърган шоколад. Шоколадовите пасти се нарязват. Да ви е сладко!...
Шоколадови пастичкиШоколадови пастичкиЗагрява се при непрекъснато бъркане, докато шоколадът се стопи и се получи гладка смес....
Шоколадов кекс без захарШоколадов кекс без захарПо-желание може да поръсите шоколадов кекс без захар с пудра захар....
Шоколадов сладкиш без брашноШоколадов сладкиш без брашноПечем бързия шоколадов сладкиш на 180 градуса 25 минути....

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: