Начин на приготвяне
Разтопете кокосовото мляко на водна баня, за да се втечни.
След това го сипете в тенджерка на котлона заедно със захарта (отделете малка част от млякото и го смесете с какаото, нишестето и жълтъците).
Налейте какаовата смес при останалото мляко и варете крема до сгъстяване - 10-тина минути.
Имайте предвид, че огънят трябва да е по-скоро слаб, а вие бъркайте непрекъснато, за да не загори.
Накрая кремът трябва да е леко течен, тъй като щом изстине ще стегне напълно.
Налейте шоколадовия крем в подходящи стъклени чаши. Щом се охлади го приберете в хладилник, за да стегне.
Разтопете черния шоколад с малко вода и украсете пудинга, а накрая гарнирайте с плодове по ваш избор.
Шоколадовият крем с кокосово мляко е много сполучлив, опитайте!