Начин на приготвяне
Първо пригответе яйчния крем с посочените продукти, но без белтъците на яйцата.
С непрекъснато бъркане изсипете сместа в тенджера на котлона и не спирайте докато се получи гъста каша. Махнете от огъня и добавете желатина, който е разтворен с малко вода.
Докато сместа изстива, разбийте белтъците със захарта - трябва да се получи като смес за целувки.
От яйчния крем отделете малко и смесете с какаото - за украса. Останалото смесете с белтъците.
На дъното на кексова форма наредете орехи и кайсии. Сипете част от крема, после какаова смес и завършете с крема.
Оставете пудинга да престои в хладилник за нощ, след което го извадете от формата и поднесете.
Кремът Дипломат във форма за кекс е готов.
Коментари