Царска Туршия с Варене

Открий всички 74 авторски предложения относно царска туршия с варене в Един.бг.
Царски БлиниЦарски БлиниС миксер разбийте яйцата в купа. Към тях добавете захарта и солта и отново разбъркайте за секунда. Пресейте брашното заедно с бакпулвера и добавете...
Кълцана туршияКълцана туршияСъс зеленчуковата смес напълваме буркани, заливаме течността, а отгоре наливаме 2 пръста олио (над туршията)....
Варена сланинаВарена сланинаИзбираме си кутия, в която да наредим сланината. Покриваме дъното на кутията със слой сол, след което поставяме парче сланина. Посипваме отново...
Люта македонска туршияЛюта македонска туршияОбелените домати пасираме, измитите краставички настъргваме. При непрекъснато бъркане сгъстяваме на огъня доматения сос и прибавяме към него настърганите...
Любимата карфиол туршияЛюбимата карфиол туршияСлед 3-4 седмици туршията без аспирин е готова за консумация. Любимата карфиол туршия е чудна!...
Шарена смесена туршияШарена смесена туршияСлед 1 седмица туршията е готова за консумация....
Мариновани Лимони ТуршияМариновани Лимони ТуршияМаринованите Лимони Туршия са готови....
Лесна варена пъстърваЛесна варена пъстърваПочистваме рибата, слагаме в дълбока чиния и накисваме в оцета за около 15-20 минути. Отцеждаме я, заливаме я с 2 ч.ч. вода и варим до готовност...
Класическо Говеждо вареноКласическо Говеждо вареноТрадиционно поднасяме говеждото варено с хрян....
Домашни варени геврециДомашни варени геврециПечем домашните варени гевреци на 200 градуса около 15-20 минути до златисто....
Традиционно телешко вареноТрадиционно телешко вареноТрадиционното телешко варено е готово....
Лесна варена пъстърваЛесна варена пъстърваПочистваме пъстървата, слагаме в дълбока чиния и накисваме в оцета за около 15-20 минути. Отцеждаме я, заливаме я с 2 ч.ч вода и варим до готовност...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: