Edin.bg»Избрани Колекции»Френски Селски Хляб


Печем за 50 мин. на 180 градуса, за да се получи хрупкав домашен хляб.
Хапваме сладко, сладко от чудесния селски хляб с чубрица!...

Точно преди да сложим селския хляб да се пече, върху него се правят няколко разреза....

Заекът се нарязва на парчета. Сланината се реже на дребни парчета и се стопява в тенджера, изваждат се пръжките, а в мазнината се запържват главите...

Добавяме накиснатите в хладка вода или мляко филии хляб, старателно отцедени, както и олиото и оцета....

Оставете готовия богат селски гювеч за около 1 час в изключена фурна със затворен капак.
Насладете му се!...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: