Edin.bg»Избрани Колекции»Тутманик в Кексова Форма
Тутманик в Кексова Форма

Тутманик в Кексова Форма

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно тутманик в кексова форма в Edin.bg.
Мързелива баница в кексова формаМързелива баница в кексова формаЩом е готова, оставете да се охлади, обърнете и сервирайте мързеливата баница в кексова форма....
Грис халва в кексова формаГрис халва в кексова форма
Грис халвата в кексова форма е много вкусна. Добър апетит!...
Крем с желатин в кексова формаКрем с желатин в кексова форма
Поръсваме крема с желатин в кексова форма с шоколадови пръчици, нарязваме на парчета и сервираме....
Руло от кокошка в кексова формаРуло от кокошка в кексова форма
След като извадите от фурната, оставете месното руло да престои 20 мин. във формата....
Традиционен Добруджански ТутманикТрадиционен Добруджански Тутманик
Наредете готовите кифлички във формата на слънчеви лъчи в предварително намаслена тава. Оставете тутманика да втаса на топло за 45 минути....
Мързелив овчарски тутманикМързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов. Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Бухнал Вит ТутманикБухнал Вит Тутманик
Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода. Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Мързелив соден тутманикМързелив соден тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути....
Старозагорски тутманик КарниераСтарозагорски тутманик Карниера
1
Старозагорският тутманик Карниера е готов. Вижте също как да си направите тутманик на конци или любимия усукан тутманик....
Винаги сполучлив тутманикВинаги сполучлив тутманик
Винаги сполучливият тутманик е готов....
Моят лесен мързелив тутманикМоят лесен мързелив тутманик
Моят лесен мързелив тутманик е готов....
Лесен Тутманик без ТоченеЛесен Тутманик без Точене
Получената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: