Свински Шницел на Скара

Прегледай всички 74 авторски предложения за свински шницел на скара в Един.бг.
Свински ребърца на скараСвински ребърца на скараПечете ребрата върху горещата скара около 15 минути, като ги обръщате и мажете със соса. Поднесете ребърцата с картофена салата....
Пълнени пиперки на скараПълнени пиперки на скараНанизваме пълнените чушки на шишове и ги печем на скара. След като се изпекат, ги обелваме и посоляваме на вкус. Поднасяме с доматена салата....
Празнични пържоли на скараПразнични пържоли на скараВ подходящ съд редувайте свински пържоли и зеленчуци, докато свършат продуктите. Захлупете съда и го сложете в хладилник за 12 часа....
Млечен сос за скараМлечен сос за скараподправки, овкусете с черния пипер и солта, разбъркайте и сервирайте приготвения млечен сос с пържоли, кебапчета, кюфтета или каквото сте приготвили на скара...
Мариновани ребърца на скараМариновани ребърца на скараЛентата със свинските ребърца трябва да е с ширина около 8 –10 см....
Наденица с картофи на скараНаденица с картофи на скараСлагат се на скарата и също се изпичат. Сосът и горчицата се поднасят отделно....
Гъби с масло на скараГъби с масло на скараНареждат се в тавичка и се пекат във фурна или на скара. Готовите печени гъби поднасяме, поръсени с черен пипер и с парче лимон....
Телешки шницели с доматен сосТелешки шницели с доматен сосКогато сосът кипне, слагаме в него начуканите телешки шницели и варим ястието на тих огън до готовност на месото....
Шницели от тиквички и сиренеШницели от тиквички и сиренеПолучените шницели потапяме внимателно в брашно, в разбити яйца, в галета и пържим до златисто в загрятото олио....
Печен свински дробПечен свински дробИзмийте много добре свинския дроб и го нарежете на едри парчета. Намажете го с олио и го оставете 30-ина минути да престои....
Ефектни хапки от зеленчуци на скараЕфектни хапки от зеленчуци на скараСлед това ги нарежете на кръгчета с дебелина ½ - 1 см и ги изпечете на скара, както и чушката....
Пържоли от пилешки гърди на скараПържоли от пилешки гърди на скараФилетата от пилешки гърди се измиват и се подсушават със салфетка. Смесват се олиото, сол и черен пипер. Порциите се натриват с получената смес...

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 0
4 6
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: