Начин на приготвяне
Овкусете каймата с черен пипер, кимион и сол. Добавете към нея наситнените чесън, лук и магданоз, чукнете яйцето и сипете бирата.
Омесете много добре и покрийте съда с капак. Приберете каймата в хладилника за поне час.
Извадете и я омесете още веднъж.
Намазнете ръцете си и оформете приблизително еднакви кюфтета, приплескайте ги леко.
Загрейте добре скарата и я намазнете с парчето сланина.
Изпечете кюфтетата и от двете страни.
Поднесете кюфтетата на скара с гарнитура по избор.
Кюфтетата на скара с бира и чесън са много вкусни!
Ако рецептата ти харесва, опитай и рецептите ни за кюфтета с доматен сос и любимите кюфтета по чирпански.