Edin.bg»Избрани Колекции»Руски Пелмени


Пелмените в сметановия сос на фурна са готови. Вижте още идеи за сосове за пелмени и разберете кои са най-вкусните плънки са пелмени....

Поднесете пелмените в блюдо с купичка бульон на всеки и каничка със сос, приготвен от соевия сос, оцета, водката и джинджифила....

Най-подходящото месо за приготвяне на зимен борш е това от гърдите.
Нарязваме месото на дребни парчета и го варим в подсолена вода до полусваряване...

Подберете месо, което е тлъсто. Залейте го с вода и го оставете да ври на тих огън, като от време на време отпенвате. Пуснете дафиновия лист при месото...

Сварете раците в солена вода, извадете месото от опашката и щипките, отделете настрана черупките.
Смелете в месомелачка рибното филе и месото от...

Нарежете приготвения телешки дроб на парчета, наръсете ги с черния пипер и солта, оваляйте ги от всички страни в брашното и изпържете в маслото....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: