Руски Пелмени

Открий всички 9 подбрани съвети относно руски пелмени в Един.бг.
Пелмени с каймаПелмени с каймаТака приготвените пелмени се варят във вряща вода. След като се извадят, се отцеждат и се поливат с разтопено масло....
Зимен руски боршЗимен руски боршНай-подходящото месо за приготвяне на зимен борш е това от гърдите. Нарязваме месото на дребни парчета и го варим в подсолена вода до полусваряване...
Летен руски боршЛетен руски боршПодберете месо, което е тлъсто. Залейте го с вода и го оставете да ври на тих огън, като от време на време отпенвате. Пуснете дафиновия лист при месото...
Пелмени на пара по корейски (Поу за)Пелмени на пара по корейски (Поу за)Поднесете пелмените в блюдо с купичка бульон на всеки и каничка със сос, приготвен от соевия сос, оцета, водката и джинджифила....
Супа от раци по рускиСупа от раци по рускиСварете раците в солена вода, извадете месото от опашката и щипките, отделете настрана черупките. Смелете в месомелачка рибното филе и месото от...
Оригинална руска окрошкаОригинална руска окрошкаСтрийте жълтъците с горчицата, захарта, солта и хряна и разбъркайте със 100 г квас. Прибавете дребно нарязаните белтъци, краставици и лук и налейте...
Черен дроб в гювечета по рускиЧерен дроб в гювечета по рускиНарежете приготвения телешки дроб на парчета, наръсете ги с черния пипер и солта, оваляйте ги от всички страни в брашното и изпържете в маслото....
Коблишки - руски гевречета с пудра захарКоблишки - руски гевречета с пудра захарСмесете водата и маслото и кипнете на котлона. Добавете брашното и бъркайте непрекъснато, докато тестото не почне да се отделя от съда. Прехвърляме...
Зеленчукова супа по руска рецептаЗеленчукова супа по руска рецептаИзмитите и нарязани на резени картофи сипете в кипящия бульон и когато той отново кипне, добавете задушените в маслото нарязани на едро моркови, ряпа...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 3
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: