Начин на приготвяне
Сварете раците в солена вода, извадете месото от опашката и щипките, отделете настрана черупките.
Смелете в месомелачка рибното филе и месото от раците.
Към смляното месо добавете накиснатите в каймака филии, кравето масло и суровите яйца.
Подправете сместа със солта и пипера и разбъркайте добре, докато се получи еднородна кайма.
Поставете почистените и измити рачешки черупки, които сте напълнили с каймата в тенджера, залейте ги с бульона, варете няколко минути и отстранете от огъня.
Прибавете опашките и маслото от раци и оставете за няколко минути.
Когато сервирате супата, разпределете черупките и опашките в чиниите, залейте ги с рибен бульон и поръсете с нарязаните магданоз и копър.
Насладете се на готовата супа от раци, докато е още топла.