Edin.bg»Избрани Колекции»Руски Пелмени
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пелмени с каймаТака приготвените пелмени се варят във вряща вода. След като се извадят, се отцеждат и се поливат с разтопено масло....
Пелмени на пара по корейски (Поу за)
Поднесете пелмените в блюдо с купичка бульон на всеки и каничка със сос, приготвен от соевия сос, оцета, водката и джинджифила....
Зимен руски борш
Най-подходящото месо за приготвяне на зимен борш е това от гърдите.
Нарязваме месото на дребни парчета и го варим в подсолена вода до полусваряване...
Летен руски борш
Подберете месо, което е тлъсто. Залейте го с вода и го оставете да ври на тих огън, като от време на време отпенвате. Пуснете дафиновия лист при месото...
Супа от раци по руски
Сварете раците в солена вода, извадете месото от опашката и щипките, отделете настрана черупките.
Смелете в месомелачка рибното филе и месото от...
Коблишки - руски гевречета с пудра захар
Смесете водата и маслото и кипнете на котлона. Добавете брашното и бъркайте непрекъснато, докато тестото не почне да се отделя от съда.
Прехвърляме...
Черен дроб в гювечета по руски
Нарежете приготвения телешки дроб на парчета, наръсете ги с черния пипер и солта, оваляйте ги от всички страни в брашното и изпържете в маслото....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: