Edin.bg»Избрани Колекции»Руски Пелмени
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски Пелмени

Руски Пелмени

Открий всички 12 подбрани съвети относно руски пелмени в Edin.bg.
Пелмени с каймаПелмени с каймаТака приготвените пелмени се варят във вряща вода. След като се извадят, се отцеждат и се поливат с разтопено масло....
Пелмени на пара по корейски (Поу за)Пелмени на пара по корейски (Поу за)
Поднесете пелмените в блюдо с купичка бульон на всеки и каничка със сос, приготвен от соевия сос, оцета, водката и джинджифила....
Малки руски палачинкиМалки руски палачинки
Малките руски палачинки са готови....
Зимен руски боршЗимен руски борш
Най-подходящото месо за приготвяне на зимен борш е това от гърдите. Нарязваме месото на дребни парчета и го варим в подсолена вода до полусваряване...
Класически руски пирожкиКласически руски пирожки
Перфектните класически руски пирожки!...
Руски изварени бухтиРуски изварени бухти
Руските изварени бухти са готови....
Летен руски боршЛетен руски борш
Подберете месо, което е тлъсто. Залейте го с вода и го оставете да ври на тих огън, като от време на време отпенвате. Пуснете дафиновия лист при месото...
Традиционни руски палачинкиТрадиционни руски палачинки
Традиционните руски палачинки са много вкусни....
Руски блини с киселецРуски блини с киселец
Руските блини с киселец са много вкусни....
Супа от раци по рускиСупа от раци по руски
Сварете раците в солена вода, извадете месото от опашката и щипките, отделете настрана черупките. Смелете в месомелачка рибното филе и месото от...
Коблишки - руски гевречета с пудра захарКоблишки - руски гевречета с пудра захар
Смесете водата и маслото и кипнете на котлона. Добавете брашното и бъркайте непрекъснато, докато тестото не почне да се отделя от съда. Прехвърляме...
Черен дроб в гювечета по рускиЧерен дроб в гювечета по руски
Нарежете приготвения телешки дроб на парчета, наръсете ги с черния пипер и солта, оваляйте ги от всички страни в брашното и изпържете в маслото....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: