Тутманик с Плънка и Заливка

Тутманик с Плънка и Заливка

0

. Намасляваме тавата и поставяме готовите топчета едно до друго. Правим си заливката, като разбиваме 3-4 с.л кисело мляко с 1 бр. яйце, разбъркваме...

1

Пухкав Тутманик с Плънка и Заливка

Колекция на най-актуалните 20 идеи относно пухкав тутманик с плънка и заливка в Edin.bg. Разгледай най-новото за пухкав тутманик с плънка и заливка в портала.
Пухкав тутманик

Пухкав тутманик

Пригответе смес от киселото мляко, яйцата, мазнината, начупеното сирене и солта. Прибавете разтворената в оскъдно количество вода мая...

Пухкав тутманик с бакпулвер

Пухкав тутманик с бакпулвер

намаслена и набрашнена тавичка. Тутманикът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато се зачерви леко отгоре....

Пухкав преплетен тутманик

Пухкав преплетен тутманик

намажете преплетения тутманик. Поръсете със сусам и печете в загрята фурна на 180 градуса 30-40 минути. Източник: Ваня Джорджевич privanya.blogspot.com...

Пухкав тутманик със сирене

Пухкав тутманик със сирене

Разтворете маята с малко сол в хладка вода и разбъркайте с предварително разбитите яйца. Постепенно сипвайте разтопеното масло, настърганото...

Пухкав усукан тутманик

Пухкав усукан тутманик

предварително намаслена тава. Оставете да втасат леко и печете на 180 градуса до получаване на златист загар. Поднесете тутманика топъл....

Пухкав тутманик за закуска

Пухкав тутманик за закуска

3

Направете кладенче в брашното, затоплете млякото и в него разтворете захарта, маята и солта. Разбъркайте киселото мляко със содата и двете яйца...

Пухкав тутманик с масло

Пухкав тутманик с масло

. Намажете тутманика с разбит жълтък, покрийте и оставете за половин час да втаса отново. Сложете тавата във фурната на 170 градуса за около 50-60 минути до златисто-кафяв цвят....

Пухкав тутманик на конци

Пухкав тутманик на конци

трябва да излиза суха от тутманика. Извадете готовия тутманик и завийте с чиста кърпа за 10 минути, сервирайте го топъл за закуска....

Бърз и пухкав тутманик

Бърз и пухкав тутманик

30

Слагате в купа водата с маята, захарта и 2 л.брашно, разбърквате и оставяте маята да се активира. Пресявате брашното, добавяте разбитите яйца...

Пухкав Трислоен Тутманик

Пухкав Трислоен Тутманик

предварително намазана с масло тава и намажете тутманика (охлюв) с останалото масло. Оставете така за около 1 час да удвои обема си...

Пухкав бъркан тутманик

Пухкав бъркан тутманик

Маята се разтваря със захарта в топлите прясно мляко и вода и се оставя за кратко да се активира. Прибавят се яйцата, солта и брашното и се...

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: