Edin.bg»Избрани Колекции»Печен Свински Врат в Гювеч


Ястието се пече първите 30 минути на 220 градуса, след което температурата се намалява на 180.
Гювечът с картофи и свински джолан е готов....

След около 30-40 минути разтворете плика и допечете свинския врат с картофи в плик за още 10-15 минути....

Овкусете чорбата от свински врат с картофи с черен пипер и сол и поднесете....

Бабината яхния с боб и свински врат е вкусна и лесна идея за приготвяне на боб със свинско....

Сложете свинското да се пече, покрито с алуминиево фолио.
Сервирайте печения свински джолан с чесън с гарнитура по избор....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: