Оригинално Тесто за Понички

Разгледай всички 23 избрани предложения относно оригинално тесто за понички в Един.бг.
Оригинална руска окрошкаОригинална руска окрошкаСтрийте жълтъците с горчицата, захарта, солта и хряна и разбъркайте със 100 г квас. Прибавете дребно нарязаните белтъци, краставици и лук и налейте...
Бухтички от хлебно тестоБухтички от хлебно тестоТестото се разделя на две части, като всяка от тях се разточва на кора с дебелината на юфка....
Пилешко Филе в ТестоПилешко Филе в ТестоТестото се разгъва на кора. Добре е да го направите върху хартия за печене....
Солени Кифлички с Готово ТестоСолени Кифлички с Готово ТестоТестото разделете на 2 топки. Всяка от тях разточете на кръгла кора, която разрежете на триъгълници....
Маймунски хляб с готово тестоМаймунски хляб с готово тестоОт тестото оформяме топки с големина на яйце. Подреждаме един ред топки от тесто във формичката....
Тесто с мая и млякоТесто с мая и млякоАко искате тестото да бъде по-маслено, удвоете количеството масло. Месете и удряйте тестото, докато престане да полепва по ръцете ви....
Соленки с парено тесто и сиренеСоленки с парено тесто и сиренеОт полученото парено тесто с намаслени ръце се правят топчици с големината на орех , подреждат се в тавичка и се намазват с разбито яйце....
Лесно тесто за мекици в хлебопекарнаЛесно тесто за мекици в хлебопекарнаЛесното тесто за мекици в хлебопекарна е много сполучливо....
Сладки и соленки от едно тестоСладки и соленки от едно тестоРазделете тестото на две топки и го оставете покрито с кърпа да почива 30 – 60 мин....
Пържени или печени бухти от козуначно тестоПържени или печени бухти от козуначно тестоХубаво е козуначното тесто да е една идея по-лепкаво. От него се взима с лъжица и на плота се разточва на малка питка....
Тесто за пици, питки, мекици по сопотскиТесто за пици, питки, мекици по сопотскиТака тестото може да престои 3-4 дни и да го ползвате по всяко време за приготвянето на пици, питки, мекици....
Бирено мезе от панирано в тесто брюкселско зелеБирено мезе от панирано в тесто брюкселско зелеОт брашното, бирата, горещата вода, част от растителното масло и жълтъците се приготвя гъсто тесто, към което, след като се поохлади, се прибавят...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: